Opis

Ploče za stolove od kompozitnih materijala Werzalit fantasy 5648 Copperfield

Otkrijte sofisticiranost naših Ploče za stolove od kompozitnih materijala Werzalit fantasy 5648 Copperfield sa teksturama sivog mermera

Upoznajte se sa vrhunskom elegancijom i izdržljivošću naših premium Copperfield tabli od kompozitnih materijala, koje imitiraju izgled sivog mermera. Naše iskustvo u dizajnu enterijera ugostiteljskih objekata omogućava nam da vam ponudimo rešenja koja spajaju estetiku klasičnog mermera sa modernom funkcionalnošću.

Zašto odabrati naše Copperfield table?

Elegantna mermerna estetika
Copperfield table karakteriše tekstura sivog mermera, koja unosi element luksuza i sofisticiranosti u svaki prostor. Ova neutralna, ali izrazito stilizovana površina idealna je za stvaranje atmosfere visoke klase, te je savršena za ugostiteljske objekte koji teže prefinjenom izgledu.

Izdržljivost na nivou
Izrađene od naprednih kompozitnih materijala, naše table nude izdržljivost mermera bez njegovih uobičajenih slabosti. Otporne su na vodu, UV zračenje i mehanička oštećenja, što ih čini idealnim izborom za prostore s intenzivnom upotrebom.

Jednostavno održavanje
Za razliku od pravog mermera, naše Copperfield table su lako čistive i otporne na mrlje i ogrebotine. Ova karakteristika ih čini praktičnim izborom za restorane i barove gdje je izgled važan, ali je funkcionalnost presudna.

Prilagođavanje po meri
Nudimo mogućnost izbora između okruglih i četvrtastih oblika, uz prilagodljive dimenzije koje najbolje odgovaraju vašem prostoru. Ove table možete kombinovati sa našim elegantnim postoljima za stolove, čime se stvara potpuno koherentan i stilski usklađen ambijent.

Idealne za:

  • Restorane, kafee i barove koji traže da se izdvoje elegancijom klasičnog mermera
  • Prostore koji zahtevaju nameštaj visoke estetike sa minimalnim održavanjem
  • Kreiranje atmosfere koja odražava luksuz i sofisticiranost

Odaberite naše Copperfield table sa teksturama sivog mermera i unesite dozu bezvremenog stila u vaš ugostiteljski prostor. Kontaktirajte nas danas za više informacija o našim proizvodima i kako možemo pomoći da realizujete svoju viziju. Opremite svoj prostor sa ekskluzivitetom i kvalitetom koji zadovoljava najviše standarde.

 

Cene kompozitnih ploča:

Ø60 – 40€
Ø70 – 48€
Ø80 – 58€
Ø90 – 70€
Ø107 – 110€
60×60 – 50€
70×70 – 58€
80×80 – 65€
70×120 – 72€
80×120 – 80€
80×140 – 95€