Opis

Ligeštul ili deckchair je stolica sa drvenim ramom koji karaktetiše dobra zaštita od spoljašnjih uticaja (kiše, vetra, sunca) kako bi bila što trajnija, jer je predviđeno da stoji na plaži ili pored bazena. Sedište je izrađeno od veoma kvalitetnog, gotovo nerastegljivog sintetičkog platna koje ne upija vodu. Standardni ligeštuli iz naše proizvodnje imaju 3 pozicije naslona, kao i naslone za ruke.

Ligeštul je namenjen za odmor i izležavanje, prvenstveno na plažama ili krstarećim brodovima. Koristi se i u baštama restorana, kao i za odmor pored bazena. Sklopiv je i veoma lagan za prenošenja, kao i za duži transport, te ove stolice možete poneti sa sobom na odmor.
Veliki broj hotela i restorana na plažama crnogorskog primorja se odlučio za naše modele ligeštula, jer su se pokazali veoma izdržljivim i trajnim. Ukoliko klijent želi, postoji mogućnost štampanja logotipa na platnima ili prišivanje amblema. Ligeštuli se proizvode u natur boji, ali po želji klijenta mogu biti izrađeni i u nekoj drugoj varijanti. Boja platna je takođe stvar izbora klijenta, ukoliko se radi o većim količinama.

Cena ligeštula je 32 Eura. Ove stolice su lako prenosive, pa Vam ih možemo isporučiti na kućnu adresu. Cena prevoza na teritoriji Srbije je oko 700 dinara kurirskom službom. Za veći broj stolica, ova cena može biti znatno niža.