Opis

Ligeštul ili deckchair je stolica sa drvenim ramom koji karaktetiše dobra zaštita od spoljašnjih uticaja (kiše, vetra, sunca) kako bi bila što trajnija, jer je predviđeno da stoji na plaži ili pored bazena. Sedište je izrađeno od veoma kvalitetnog, gotovo nerastegljivog sintetičkog platna koje ne upija vodu. Standardni ligeštuli iz naše proizvodnje imaju 3 pozicije naslona, kao i naslone za ruke.

Da li ste ikada poželeli da se udobno opustite na plaži ili pored bazena?

Ne tražite dalje! Sa svojim drvenim okvirom i konstrukcijom otpornom na vremenske uslove, ligeštul je dizajniran da izdrži sve što vam priroda nudi. Sedište je napravljeno od visokokvalitetnog sintetičkog platna koje se ne rasteže niti upija vodu, tako da možete udobno uživati u svom ležernom danu. Pored toga, ima 3 položaja naslona za leđa i naslone za ruke za dodatnu udobnost. Nađite savršeno mesto na suncu uz ležaljku!

KARAKTERISTIKE:

🌊 Vodootporna: Ležaljka je dizajnirana da bude otporna na vremenske prilike, tako da možete uživati u vremenu na plaži ili pored bazena bez brige.

💪 Izdržljiv: Drveni okvir i visokokvalitetno sintetičko platno čine ležaljku neverovatno izdržljivom i dugotrajnom.

💺 Udobnost: Sa 3 položaja naslona i naslona za ruke, možete se udobno opustiti i pronaći savršeno mesto na suncu.

SPECIFIKACIJE:

– Drveni ram
– Konstrukcija otporna na vremenske uslove
– Visokokvalitetno sintetičko platno

KAKO TO RADI:

Ležaljka je dizajnirana da bude jednostavna za upotrebu i postavljanje. Jednostavno rasklopite stolicu i podesite položaj naslona po svom ukusu. Nasloni za ruke pružaju dodatnu udobnost i stabilnost.

PITANJA:

P: Da li je ležaljka vodootporna?
O: Da, ležaljka je dizajnirana da bude otporna na vremenske prilike i da izdrži sve što vam priroda baci.

P: Da li ležaljka dolazi sa naslonima za ruke?
O: Da, ležaljka ima 3 položaja naslona i naslona za ruke za dodatnu udobnost.

Ligeštul je namenjen za odmor i izležavanje, prvenstveno na plažama ili krstarećim brodovima. Koristi se i u baštama restorana, kao i za odmor pored bazena. Sklopiv je i veoma lagan za prenošenja, kao i za duži transport, te ove stolice možete poneti sa sobom na odmor.
Veliki broj hotela i restorana na plažama crnogorskog primorja se odlučio za naše modele ligeštula, jer su se pokazali veoma izdržljivim i trajnim. Ukoliko klijent želi, postoji mogućnost štampanja logotipa na platnima ili prišivanje amblema. Ligeštuli se proizvode u natur boji, ali po želji klijenta mogu biti izrađeni i u nekoj drugoj varijanti. Boja platna je takođe stvar izbora klijenta, ukoliko se radi o većim količinama.