Opis

Drvene stolice Tonet – Bentwood 001

Da li ste tražili vanvremenski i klasičan komad nameštaja koji ćete dodati svom domu ili restoranu?

Našli ste je! Ovaj model je zasnovan na Tonet stilu patentiranom pre više od 150 godina i danas je veoma popularan izbor.
Skoro dva veka od početka proizvodnje, ovaj model stolica i dalje krasi bezbroj, kako starinskih autentičnih ambijenata, tako i najmodernije kafiće, restorane, poslastičarnice…
Ručno izrađena tradicionalnom tehnologijom i napravljena od bukve, ova stolica će sigurno trajati mnogo godina. Osim toga, dolazi u raznim bojama kako bi se uklopio u svaki dizajn enterijera. Sa svojim klasičnim izgledom i modernim karakteristikama, ova stolica će sigurno biti odličan dodatak vašem prostoru.

KARAKTERISTIKE:

💡 Vanvremenski dizajn: Ova stolica je zasnovana na Tonet stilu patentiranom pre više od 150 godina i još uvek je veoma popularan izbor danas.
💪 Izdržljiv kvalitet: Ručno izrađena tradicionalnom tehnologijom i napravljena od bukve, ova stolica će sigurno trajati mnogo godina.
🎨 Raznolikost boja: Ova stolica je dostupna u raznim bojama kako bi se uklopila u svaki dizajn enterijera.

SPECIFIKACIJE:
– Materijal: bukva
– Dimenzije: Š x D x H (sedište) / H (ukupno): 510 x 450 x 460 / 780 mm
– Težina: 4,5 kg

KAKO PORUČITI:
1. Izaberite model stolice Bentvood koji najbolje odgovara vašem dizajnu enterijera.
2. Izaberite boju po svom izboru.
3. Pošaljite svoju narudžbu na naš e-mail: office@kolibica.com.

PITANJA:
P: Da li je ova stolica udobna?
O: Da, ova stolica je dizajnirana da bude udobna i ergonomska.

P: Koliko je ova stolica izdržljiva?
O: Ova stolica je ručno izrađena tradicionalnom tehnologijom i napravljena je od bukve, tako da će sigurno trajati mnogo godina.

P: Mogu li izabrati drugu boju?
O: Da, ova stolica je dostupna u raznim bojama kako bi se uklopila u bilo koji dizajn enterijera. Ton kartu možete pogledati u galeriji slika ovog modela.