Opis

Drveno bure od 5 litara sa postoljem se proizvodi od hrasta kitnjaka. – Drvena burad mogu biti sa pocinkovanim ili crnim obručima.

Da li tražite visokokvalitetno drveno bure za vaš dom ili posao?

Ne tražite dalje! Naša drvena burad se prave samo od najkvalitetnijeg hrasta KITNjAKA i ne sadrže beljiku i čvorove. Šine koje se koriste u proizvodnji ovih buradi su crne ili pocinkovane, a po zahtevu bure može biti izrađeno od mesinganih ili hromiranih šina. Mala burad, od 1 do 5 litara, izrađuju se od rezanih duga koje nisu savijene na vatri, debljine oko 20 mm po celoj dužini i pocinkovane šine debljine 1,5 mm, širine 20 mm. Drvo koje se koristi u proizvodnji ovih buradi se suši do 2 godine u prirodnim uslovima. Burad mogu biti lakirana, dodatno nagorela iznutra.

KARAKTERISTIKE:
🌳 Visok kvalitet: Naša drvena burad su napravljena od hrasta KITNjAKA ne sadrže beljiku i čvorove.
🔩 Prilagodljivo: Bure se može napraviti sa crnim, pocinkovanim, mesinganim ili hromiranim šinama.
🔨 Izdržljiv: Mala burad, od 1 do 5 litara, prave se od rezanih duga koje nisu savijene na vatri, debljine oko 20 mm po celoj dužini i pocinkovane šine debljine 1,5 mm i širine 20 mm.

SPECIFIKACIJE:
– Hrastov materijal
– Materijal za šine
– Veličina bureta

KAKO TO RADI:

Da biste smanjili efekat tanina iz drvenog bureta, trebalo bi da uradite sledeće:

1. Napunite bure vrelom vodom, pustite da se voda ohladi, pa ispraznite bure.
2. Ponovo napunite bure, ovoga puta hladnom vodom, pustite da se temperatura vode popne do nivoa sobne temperature i ponovo ispraznite bure.
3. Primetićete da prilikom prvih nekoliko ispiranja iz bureta izlazi voda crne ili mrke boje. Zato morate da napunite bure još nekoliko puta, dok ne počne da iz njega izlazi čista voda.
Na ovaj način će se nivo tanina iz hrasta smanjiti i imaće manji efekat na alkoholna pića koja budete držali u buretu.
Ukoliko želite još niži nivo tanina, ponovite ispiranje hladnom vodom više puta. Važno je napomenuti da postoji mogućnost da sasvim novo bure curi u početku, čak i prvih par dana. To je sasvim normalno, jer se tokom punjenja duge šire i bolje prijanjaju jedna uz drugu i tako zaptivaju bure.
Ako ostavite prazno bure, za nekoliko nedelja će duge ponovo početi da se skupljaju i u tom slučaju bure morate ponovo napuniti hladnom vodom da bi se one raširile. Kada punite bure vodom ne koristite čepove.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA:
P: Koja vrsta drveta se koristi u proizvodnji ovih buradi?
O: Naša drvena burad se prave samo od najkvalitetnijeg hrasta KITNjAKA.

P: Koliko je debela šina?
O: Pocinkovana šina je debljine 1,5 mm i širine 20 mm.

 

Drvena burad mogu biti izrađena sa logotipom vaše firme. Cena graviranja se određuje prema vremenu potrebnom za izradu gravure i obično iznosi oko 5 Eura po komadu. Ukrasna burad od 1 do 5 litara se isporučuju sa postoljem i slavinom.

Naša drvena burad od hrasta kitnjaka simbol su tradicije i majstorstva. Ne dozvolite da vaša rakija sazreva u bilo čemu manjem od najboljeg. Učinite prvi korak ka preobražaju vašeg pića i poboljšanju vaše kolekcije — poručite svoje bure danas!

Kliknite ovde da poručite svoje hrastovo bure!