Opis

Drveno bure od 300 litara sa postoljem se proizvodi od hrasta kitnjaka. Drvena burad mogu biti sa pocinkovanim ili crnim obručima.

Kada je u pitanju stvaranje izvanrednih vina i rakija, ključan je izbor pravog hrastovog bureta. Naše hrastovo bure od 300 litara predstavlja idealno rešenje za proizvođače koji žele da svoje piće dovedu do savršenstva. Izrađeno od najfinijeg hrasta kitnjaka, ovo burad nije samo sredstvo za skladištenje; to je alat koji će vašim pićima dodati dubinu, složenost i karakter.

Superiorna izrada i izuzetna trajnost

Svako naše bure od 300 litara izrađeno je sa posebnom pažnjom, koristeći tradicionalne metode i najkvalitetniji hrast kitnjak. Hrast je pažljivo odabran i obrađen da osigura optimalnu poroznost i trajnost. Ova drvena burad su dizajnirana da izdrže godine upotrebe, pružajući konzistentnu kvalitetu i pouzdanost koje zahtevaju moderni vinari i destileri.

Veći kapacitet za veću efikasnost

Sa kapacitetom od 300 litara, ova burad omogućavaju proizvodnju većih količina pića, čineći proces ekonomičnijim i efikasnijim. Veći volumen takođe znači bolju ekonomiju skale i manje ukupne troškove po jedinici, što je ključno za proizvođače koji planiraju širenje svoje distribucije i tržišne prisutnosti.

Optimalna mikro-oksigenacija za bolji kvalitet pića

Zahvaljujući precizno dizajniranim porama hrasta kitnjaka, naša burad omogućavaju idealnu mikro-oksigenaciju, što pomaže pićima da postepeno „dišu“. Ovaj proces je ključan za razvoj tanina i aromatskih spojeva koji obogaćuju piće, dodajući mu kompleksnost i bogatstvo koje potrošači cene.

Estetski atraktivan i praktičan dizajn

Ne samo da naša burad funkcionalno doprinose kvalitetu pića, već i njihov klasičan dizajn dodaje sofisticiranost i visoku estetsku vrednost svakom prostoru. Idealna su za izlaganje u degustacionim sobama, gde mogu poslužiti kao impresivan fokusni element koji privlači posetioce i potencijalne kupce.

Kontaktirajte nas danas i saznajte kako možemo pomoći da transformišete vašu proizvodnju i povećate svoj tržišni udeo.

Da biste smanjili efekat tanina iz drvenog bureta, trebalo bi da uradite sledeće:

Drvo hrasta ima moć transformisanja ukusa vaših omiljenih pića, ali postoji način da maksimalno iskoristite ovu moć. Evo kako možete smanjiti efekat tanina na vaša pića:

Inicijalno ispiranje: Sipajte u bure oko 20 litara vode i ostavite ga da stoji uspravno. Nakon 12 časova ga možete okrenuti na drugu stranu i ostaviti u spravnom položaju još najmanje 12 sati.

Nastavak ispiranja: Postavite bure položeno na postolje i napunite ga do vrha hladnom vodom i dozvolite da temperatura vode postigne sobnu temperaturu pre ispuštanja vode iz bureta. Ponavljajte ovaj korak dok voda ne postane potpuno čista.

Ovaj proces osigurava da tanin iz hrasta ne narušava kompleksnost ukusa vaših pića, već doprinosi njihovom finom balansu i bogatstvu aroma.

Na ovaj način će se nivo tanina iz hrasta smanjiti i imaće manji efekat na alkoholna pića koja budete držali u buretu.

Ukoliko želite još niži nivo tanina, ponovite ispiranje hladnom vodom više puta. Važno je napomenuti da postoji mogućnost da sasvim novo bure curi u početku, čak i prvih par dana. To je sasvim normalno, jer se tokom punjenja duge šire i bolje prijanjaju jedna uz drugu i tako zaptivaju bure.

Ako ostavite prazno bure, za nekoliko nedelja će duge ponovo početi da se skupljaju i u tom slučaju bure morate ponovo napuniti hladnom vodom da bi se one raširile. Kada punite bure vodom ne koristite čepove.

Ne dozvolite da vaše konkurencija preuzme prednost na tržištu. Investirajte u vaše hrastovo bure od 300 litara i osigurajte da vaša pića dobiju tretman koji zaslužuju.

Naručite svoje bure sada i pridružite se elitnom krugu proizvođača koji ne pristaju na kompromise kada je u pitanju kvalitet.

Izaberite našu hrastovu burad i stavite svoje piće u centar pažnje!