Opis

Gajba za voće jednoredna je proizvod za jednokratnu upotrebu.

Drvene gajbe za voće i povrće – Holandeze se proizvode u više veličina. Ova drvena ambalaža je nezaobilazna kod pakovanja voća – od jagoda do jabuka i krušaka, kao i povrća (paradajza, paprike, pa i zelene salate…)

Drvene gajbice su izrađene od kvalitetnog drveta topole, koje je veoma elastično i žilavo, pa gajbe mogu izdržati veća opterećenja.

Gajbe za voće su ekološki prihvatljiv proizvod za ambalažiranje voća i povrća.

Prema zahtevu klijenata, gajbe se mogu izrađivati i od drugih vrsta drveta, a na drvenim gajbicama postoji mogućnost uštampavanja imena firme.

Drvene gajbice su izrađene od kvalitetnog drveta topole, koje je veoma elastično i žilavo, pa gajbe mogu izdržati veća opterećenja.

Gajbe za voće su ekološki prihvatljiv proizvod za ambalažiranje voća i povrća.

Prema zahtevu klijenata, gajbe se mogu izrađivati i od drugih vrsta drveta, a na drvenim gajbicama postoji mogućnost uštampavanja imena firme.

Jednoredne gajbe (50×30 cm) – visina stubića 15 cm, širina stranice 80-90 mm.
Ove gajbe se najčešće koriste za pakovanje paradajza. Minimalna količina je 2000 komada.

U današnjem brzom svetu poljoprivredne proizvodnje i distribucije, jedan od ključnih faktora koji utiče na svežinu i kvalitet proizvoda do potrošača jeste izbor ambalaže. Kvalitetna ambalaža ne samo da štiti voće i povrće tokom transporta, već i značajno doprinosi očuvanju njihove svežine. Naša nova gajba izrađena od topole predstavlja idealno rešenje za jednokratnu upotrebu, pružajući izvanrednu funkcionalnost i ekološku održivost.

Eko-Friendly izbor: Prednosti topole

Topola je poznata po svojoj lakoći i izdržljivosti, što je čini savršenim materijalom za izradu laganih, ali robusnih gajbi za transport voća i povrća. Drvo topole se brzo obnavlja, što ga čini održivim izborom u industriji pakovanja. Korišćenje topole takođe podržava lokalne šumske industrije, doprinoseći ekonomiji i održavanju šumskih resursa.

Dizajn i specifikacije proizvoda

Naše gajbe su dizajnirane sa posebnom pažnjom na detalje. Dimenzije su prilagođene standardnim veličinama transportnih i skladišnih prostora, omogućavajući optimalno iskorišćenje prostora u kamionima i magacinima. Svaka gajba ima dovoljno prostora za ventilaciju, što je ključno za održavanje optimalne temperature i svežine proizvoda.

Jednokratna upotreba: Zašto je to prednost?

Naša filozofija jednokratne upotrebe nije samo praktična, već i higijenska. Koristeći gajbe namenjene za jednokratnu upotrebu, eliminišemo rizik od kontaminacije koji može nastati ponovnim korišćenjem ambalaže. Ovo je posebno važno u industriji hrane, gde je sigurnost proizvoda na prvom mestu. Jednokratne gajbe se lako recikliraju, što smanjuje uticaj na okolinu i potrebu za čestim pranjem i dezinfekcijom višekratnih ambalaža.

Kako topola utiče na troškove i efikasnost?

Iako se može pretpostaviti da jednokratna upotreba može povećati troškove, u stvarnosti, upotreba gajbi od topole zapravo smanjuje ukupne operativne troškove. Manja težina gajbi značajno smanjuje troškove transporta, a jednostavnost rukovanja štedi vreme i radnu snagu. Takođe, eliminacijom potrebe za vraćanjem i održavanjem višekratnih gajbi, smanjuju se logistički i administrativni troškovi.

Zašto odabrati našu gajbu od topole?

Izbor naše gajbe za voće i povrće nije samo logistička odluka, već i izbor koji pokazuje odgovornost prema okolini i zdravlju potrošača. Korišćenjem ekološki prihvatljivih materijala i podsticanjem recikliranja, vaša kompanija može istaknuti svoju posvećenost održivosti i korporativnoj odgovornosti. Naš proizvod ne samo da osigurava sigurnost i svežinu vaših proizvoda, već i promoviše zelenije poslovanje.

Ako ste spremni da unapredite svoje poslovanje koristeći ekološki i ekonomski efikasna rešenja za pakovanje vaših proizvoda, naša gajba od topole je pravi izbor za vas. Obratite se našem timu već danas i saznajte kako možemo pomoći da vaša logistika postane jednostavnija, bezbednija i održivija. Ne propustite priliku da poboljšate efikasnost vašeg poslovanja i istovremeno doprinesete boljoj budućnosti naše planete.

Naša gajba od topole za jednokratnu upotrebu nije samo funkcionalna i praktična, već i odgovoran izbor za svakog proizvođača i distributera voća i povrća. Prilagodljiva, ekonomična i ekološki održiva, ova gajba je prava revolucija u pakovanju poljoprivrednih proizvoda. Investirajte u budućnost vašeg poslovanja i planete odabirom gajbi koje pomažu da se hrana transportuje sigurno, efikasno i održivo.

Jednoredne gajbe (50×30 cm) – visina stubića 12 cm, širina stranice 60-70 mm.
Ove gajbe se najčešće koriste za pakovanje pečuraka. Minimalna količina za isporuku je 3000 komada.

 

 

.