Poslovna galanterija izrađena od drveta

Punjač za mobilne telefone – stalak   novo-fin 
punjac-za-mobilne-telefone-mala Ovaj zgodni stalak za punjače mobilnih telefona i sličnih uređaja vam omogućava da sve držite na jednom mestu, uz jednostavan pristup kablovima, koji su skriveni unutar kutije.
 poprecna-linija-02
Držač za olovke
drzac-za-olovke-mala Držači za olovke su veoma praktičan poklon za vaše poslovne partnere. Izrađuju se od bukve i mogu biti u boji koju izabere kupac.
poprecna-linija-02
Vizitar – Kutijica za vizit kartice
vizitari-drveni-mala Drvena kutijica za vizit karte je savršen poslovni poklon, sa ugraviranim logotipom vaše firme ili vašim inicijalima. Kutije su dovoljno tanke da mogu stati u vaš džep, a u njih staje 10-15 vizit kartica, što je sasvim dovoljno za svakodnevnu upotrebu. Osim toga, vaša kutijica može služiti i kao držač za vizit karte na vašem radnom stolu.
poprecna-linija-02
Drveni USB Flash sticker
usb-flash-mala Želite da budete drugačiji? Tražite USB Flash sticker koji je takođe jedinstven modni detalj? Želite praktičan i elegantan USB Flash disk? Kolibica vam može ponuditi različite USB flash stickere različitih kapaciteta. Ovi diskovi su ručne izrade i lepo dizajnirani. Proizvode se i u kombinaciji sa metalnim delovima i karakteriše ih najviši nivo završne obrade.
poprecna-linija-02
Drvena futrola za olovke
futrola-za-olovke-drvena Drvene futrole za olovke za jednu ili dve olovke se proizvode od tvrdog drveta. Može biti obojena i/ili lakirana prema želji kupca. Na poklopcu futrole je mesto za uštampavanje, vreli otisak ili lasersko graviranje. Drvene futrole za olovke su veoma lep poklon za poslovne partnere.
poprecna-linija-02
Drvene pepeljare novo-fin
drvena-pepeljara-mala Ova pepeljara se sastoji iz staklene pepeljare koja je postavljena u drvenu kutiju sa poklopcem. Na poklopcu je eko koža i predviđena je za lasersko graviranje.
poprecna-linija-02