Verujemo da proizvodi najboljeg kvaliteta i vrednosti počinju pažljivim odabirom sirovina. Kolibica u proizvodnji luksuzne drvene galanterije koristi tvrdo drvo, kao što su: trešnja, orah, kruška ili šljiva.

Luksuzna drvena galanterija je dizajnirana sa stilom koji, uz izbor kvalitetnih sirovina i kvalitetnu završnu obradu, daje savršen izgled i funkcionalnost proizvodu.

 Punjač za mobilne telefone – stalak  novo-fin
punjac-za-mobilne-telefone-mala Ovaj zgodni stalak za punjače mobilnih telefona i sličnih uređaja vam omogućava da sve držite na jednom mestu, uz jednostavan pristup kablovima, koji su skriveni unutar kutije.
poprecna-linija-02
Držač za olovke 
drzac-za-olovke-mala Držači za olovke su veoma praktičan poklon za vaše poslovne partnere. Izrađuju se od bukve i mogu biti u boji koju izabere kupac.
poprecna-linija-02
Drvene kutije za medalje 
drvena-kutija-za-medalje-mala Drvena kutija za medalje je namenjena čuvanju medalja, ordenja i plaketa. Izrađuje se od bukovog drveta, sa dnom od lesonita koje se obično presvlači kožom, eko kožom ili čojom. Poklopac je od stakla ili providnog klirita. Kutije mogu biti gravirane.
poprecna-linija-02
Drvene kutije za nakit novo-fin
drvene-kutije-za-nakit-mala Drvene kutije za nakit se izrađuju prema željama i potrebama poručilaca. Standardno se izrađuju od bukve, mada mogu biti izrađene i od drugog drveta. Neke od ovih kutija su veoma praktične za pakovanje plaketa ili drugih priznanja.
poprecna-linija-02
Luksuzne drvene kutije novo-fin
luksuzne-drvene-kutije-mala Luksuzne drvene kutije služe za čuvanje nakita, dragocenosti i drugih predmeta koji su vam dragi. Izrađuju se od više vrsta drveta, različito toniranih, dok poseban ukras kutiji daje ručica koja se izrađuje od aluminijuma.
poprecna-linija-02
Elegantne drvene kutije
elegantne-drvene-kutije-mala Ove elegantne drvene kutije mogu služiti kako za pakovanje ekskluzivnih pića, tako i za čuvanje nakita ili dragocenih predmeta. Izrađuju se standardno od bukve, mada mogu biti izrađene i od drugog drveta, prema potrebama poručioca.
poprecna-linija-02
Drveni USB Flash sticker
usb-flash-mala Želite da budete drugačiji? Tražite USB Flash sticker koji je takođe jedinstven modni detalj? Želite praktičan i elegantan USB Flash disk? Kolibica vam može ponuditi različite USB flash stickere različitih kapaciteta. Ovi diskovi su ručne izrade i lepo dizajnirani. Proizvode se i u kombinaciji sa metalnim delovima i karakteriše ih najviši nivo završne obrade.
poprecna-linija-02
Drvena futrola za olovke novo-fin
futrola-za-olovke-drvena Drvene futrole za olovke za jednu ili dve olovke se proizvode od tvrdog drveta. Može biti obojena i/ili lakirana prema želji kupca. Na poklopcu futrole je mesto za uštampavanje, vreli otisak ili lasersko graviranje. Drvene futrole za olovke su veoma lep poklon za poslovne partnere.
poprecna-linija-02
Drvene pepeljare novo-fin
drvena-pepeljara-mala Ova pepeljara se sastoji iz staklene pepeljare koja je postavljena u drvenu kutiju sa poklopcem. Na poklopcu je eko koža i predviđena je za lasersko graviranje.
poprecna-linija-02