Kuhinjski pribor je graciozan, prefinjen i elegantan deo enterijera kuhinje. Zbog svojih karakteristika, korišćenje drvenog pribora u kuhinji ima viševekovnu tradiciju u maltene svim kulturama na svim kontinentima. Čak i sa pojavom plastike, drvene varjače, daske za sečenje mesa ili drvene kutije za hleb nisu prestale da se koriste. Drveni pribor je zdraviji u odnosu na onaj napravljen od čelika ili plastike, jer se na drugim materijalima bakterije nesmetano razvijaju, dok drvo ima prirodnu otpornost koja uništava bakterije na njegovoj površini.

U našoj ponudi kuhinjske galanterije možete pronaći sve što Vam je potrebno za rad u kuhinji. Svi proizvodi mogu biti gravirani prema želji kupca.

Drvene varjače
drvena-varjaca-lopatica-mala Drvene varjače su nezaobilazna kuhinjska pomagla za sve domaćice. Od svakodnevnog kuvanja rucka do spremanja zimnice, uvek je potrebno imati po nekoliko drvenih varjača raznih dimenzija i oblika.
poprecna-linija-02
Drvene varjače – set
varjace-za-kuvanje-set-mala Na ravnim varjačama postoji mogućnost uštampavanja ili laserskog graviranja logotipa, te su pogodne i kao pokloni na prezentacijama.
Svaki set je upakovan u najlonsku vrećicu, a onda u kartonsku kutiju.
poprecna-linija-02
Drveni noževi za mazanje   novo-fin
noz-za-mazanje-mala Drveni nož za mazanje se proizvodi od bukve. Namenjen za nanos margarina, putera, maslaca, pašteta i drugih namaza na hleb i peciva.
poprecna-linija-02
Hvataljke za roštilj
hvataljka-za-rostilj-mala Drvene hvataljke za roštilj su nezaobilazna kuhinjska pomagla za sve domaćice. Izrađene su od kvalitetne bukve i mogu se koristiti i za mešanje i sipanje salata. Na ravnim stranicama postoji mogućnost uštampavanja ili laserskog graviranja logotipa, te su pogodne i kao pokloni na prezentacijama.
poprecna-linija-02
Drvena daska za sečenje
daske-za-secenje Daska za sečenje i pripremanje hrane sa držačem proizvedena je od kvalitetnog bukovog drveta i veoma praktična. Visok kvalitet proizvoda, želja da se potrošačima izađe u susret i mogućnost štampe i graviranja na ovim daskama čine ih idealnim za poklone na prezentacijama, naročito kompanija koje su u prehrambenoj industriji.
poprecna-linija-02
Buzdovan za med
buzdovan-za-med-mala Buzdovan za med se izrađuje od bukovog drveta. Ovo je veoma lepa, praktična i popularna stvar. Upotrebu buzdovana ste mogli da vidite u raznim kulinarskim emisijama na TV.
poprecna-linija-02
Podmetač za šerpu
podmetac-za-serpu-mala Podmetač za šerpu se izrađuje od bukve sa aplikacijom od plute koja može biti brendirana sito štampom ili laserskom gravurom.
poprecna-linija-02
Set noževa za sir sa stalkom   
nozevi-za-sir-mala Noževi za sir se izrađuju od prohromskog nerđajućeg čelika sa drvenom drškom. U setu se nalazi 5 noževa različitih oblika i odgovarajući stalak.
poprecna-linija-02
Nož za picu 
noz-za-picu-mala Noževi za sečenje pice se izrađuju od prohromskog nerđajućeg čelika sa drvenom drškom.
poprecna-linija-02
Ribež
rende-za-kupus-mala Ribež – rende za kupus se proizvodi od bukve, sa veoma oštrim i kvalitetnim sečivima od nerđajućeg čelika.
poprecna-linija-02
Drvene tacne za posluživanje
drvene-tacne-mala Drvene tacne se proizvode namenski za potrebe klijenata, uglavnom iz prehrambene industrije, kao i iz HORECA sektora.
Drvene tacne se proizvode u različitim oblicima, sa udubljenjima koja se prave prema nameni tacne (za flaše, čaše, šoljice, čačkalice, biskvite, činijice…)
poprecna-linija-02
Daska za sečenje kobasice
daska-za-secenje-kobasice-mala Daska za sečenje kobasice je proizvedena od kvalitetnog bukovog drveta i veoma praktična. Namenjena je korišćenju u domaćinstvu kod pripreme za serviranje suhomesnatih proizvoda.
poprecna-linija-02
Daska za sečenje – LUX
daske-za-secenje-lux-thumb Daska za sečenje LUX i pripremanje hrane sa držačem proizvedena je od kombinacije kvalitetnog bukovog, jasenovog i/ili grabovog drveta i veoma praktična.
poprecna-linija-02
Stalak za taco
drzac-za-taco-mala Drveni stalak za taco je interesantan detalj u svakoj kuhinji. Ukoliko ste ljubitelj meksičke kuhinje, ovaj dopadljiv detalj će veoma prijatno iznenaditi vaše goste kada im budete servirali taco na ovaj način, umesto u tanjiru.
poprecna-linija-02
Stalak za kuvar   novo-fin
drzac-za-kuvar-mala Stalak za kuvar se proizvodi od bukve. Stalak se lakira, a može biti bajcovan u boju po želji i laserski graviran.
poprecna-linija-02
Magneti za frižidere
magneti-za-frizidere-mala Ukrasni magneti za frižidere se proizvode od lipe. To su mali drveni predmeti vezani za mali magnet, koji se koriste kao ukras na frižideru ili služe za pridržavanje manjih podsetnika ili listova papira na frižideru
poprecna-linija-02
Kutije za začine
kutije-za-zacine-mala U novom kulinаrskom svetskom poretku, brаšno, šećer i so su „namirnice dvadesetog veka“, аli kаfа i čаj su definitivno „in“. I tаko ove poznate kutije doživljavaju svoj come back na kulinarsku scenu, s tim da se sada u njima čuvaju nove namirnice za novi milenijum.
poprecna-linija-02
Korpica za začine
korpica-za-zacine-mala Korpica za začine se proizvodi od mekog drveta (lipe ili smrče) ili bukve. Ovaj proizvod se može koristiti u kuhinji za uzgoj začinskog bilja ili za čuvanje staklenih posuda sa začinima.
poprecna-linija-02
Crnogorski kačamak – tučak
crnogorski-kacamak-tucak-mala Tučak za crnogorski kačamak se proizvodi od bukovog drveta. Ovo je tredicionalni proizvod koji se koristi za pripremanje čuvenog crnogorskog specijaliteta.
poprecna-linija-02
Drvena kutija za hleb
drvene-kutije-za-hleb Drvena kutija za hleb je proizvedena od kvalitetnog drveta lipe ili bukve. Drvo pomaže da hleb zadrži svežinu duže nego kada stoji u kutijamaod plastike ili metala . Ona je nezaobilazni deo kuhinjske opreme i proizvodi se u više boja.
poprecna-linija-02
Podmetači za čaše 
podmetaci-za-case-mala Podmetači za čaše su namenjeni ugostiteljskim objektima, jer su veoma pogodni za brendiranje. Izrađuju se u kombinaciji 2 vrste drveta (tamno-svetlo) i plute. U setu se nalazi 6 podmetača.
poprecna-linija-02
Drvene čaše novo-fin
drvene-case-mala Drvene čaše se mogu koristiti za konzumaciju alkoholnih ili bezalkoholnih pića. Ovaj proizvod je veoma interesantan i može biti izrađen od hrasta ili kleke.
poprecna-linija-02
Poslužavnik za kuver
posluzavnik-za-kuver-mala Poslužavnici za kuver su veoma praktično rešenje za restorane koji žele da ostave utisak na goste ovim neobičnim detaljima.
poprecna-linija-02
Poslužavnik – restoranska tacna
posluzavnik-mala Poslužavnici su zbog svog oblika idealni za brendiranje, bilo da je u pitanju uštampavanje ili lasersko graviranje. Po želji klijenata, preko poslužavnika se može postaviti pluta, što onemogućava klizanje.
poprecna-linija-02
Činija za čips i grickalice
cinija-za-cips_thumb Činija za čips i grickalice je veoma dopadljiv proizvod koji se obično koristi za služenje čipsa i tortilja sa različitim sosovima i umacima. Izrađuje se od dve vrste drveta (tamnije i svetlije), kao što je npr. kombinacija parene bukve i jasena ili lipe. Površina činije je polirana lanenim uljem.
poprecna-linija-02
Čekići za meso
cekici-za-meso_thumb Čekići za meso se proizvode od bukve, sa plastičnim stranicama na batu.
poprecna-linija-02
Drvene oklagije
drvena-oklagija Oklagija može biti duga, tanka ili sa dve drške, izrađena od punog drveta, dužine oko 40 cm. Oklagija se koristi pri razvijanju testa. Za ovaj proizvod postoji mogućnost graviranja ili uštampavanja.
poprecna-linija-02
Kuhinjski avan
drveni-avan-mala Kuhinjski avan služi za sitnjenje hrane i začina. Proizvodi se od kvalitetnog drveta bukve. Avan sa tučkom se proizvodi u dve veličine. Postoji mogućnost laserskog graviranja avana sa logotipom vaše firme.
poprecna-linija-02
Držač za šolje
drzac-za-solje Stalak za šolje služi za držanje šolja za kafu ili čaj. Proizvodi se od kvalitetnog drveta bukve. Stalak ima 6 držača za šolje. Postoji mogućnost laserskog graviranja ili uštampavanja logotipa vaše firme na stalku.
poprecna-linija-02
Špric za tulumbe
spric-za-tulumbe-mali Špric za tulumbe služi za pravljenje ovih izvanrednih starinskih kolača. Cilindar je napravljen od lima, a klip se proizvodi od kvalitetnog drveta bukve. Špric za tulumbe ima i 3 dodatna nastavka za više oblika kolača.
poprecna-linija-02