Suvenir se mora osloniti na iskustva iz prošlosti oblikovane u sadašnjosti, a koncipirane za budućnost.
Suveniri moraju biti prilagođeni potencijalnom tržištu, ukusu, ali i tržište i komercijalni principi ne smeju biti najbitniji. U suštini, suvenir je namenjen masovnoj publici. Dobar suvenir je onaj koji je napravljen od prirodnih materijala, a to su: drvo, kamen, glina, trska, papir, tkanina… Mora da ima adekvatnu dimenziju, što znači da je lak za nošenje i pakovanje. Cena suvenira takođe igra važnu ulogu. Suvenir je u praksi jeftin proizvod, tako da se cene suvenira obično kreću u rasponu od 0,5 do 3 Eura.
Magneti za frižidere
magneti-za-frizidere-mala Ukrasni magneti za frižidere se proizvode od lipe. To su mali drveni predmeti vezani za mali magnet, koji se koriste kao ukras na frižideru ili služe za pridržavanje manjih podsetnika ili listova papira na frižideru.
poprecna-linija-02
Držač za olovke
drzac-za-olovke-mala Držači za olovke su veoma praktičan poklon za vaše poslovne partnere. Izrađuju se od bukve i mogu biti u boji koju izabere kupac.
poprecna-linija-02
Držač za trofeje novo-fin
drzac-za-trofeje-mala Ova postolja za trofeje su veoma praktično rešenje za lovce i ribolovce koji žele da sačuvaju svoj ulov. Postolja mogu biti laserski gravirana.
poprecna-linija-02
Svećnjaci novo-fin
drveni-svecnjak-mala Drveni svećnjaci se izrađuju od lipe, bukve, jasena, a mogu biti izrađeni i od drugog drveta, prema želji klijenta.
U standardnoj ponudi imamo svećnjake za jednu sveću i svećnjake za 5 manjih sveća.
poprecna-linija-02
Drvene kutije za medalje
drvena-kutija-za-medalje-mala Drvena kutija za medalje je namenjena čuvanju medalja, ordenja i plaketa. Izrađuje se od bukovog drveta, sa dnom od lesonita koje se obično presvlači kožom, eko kožom ili čojom. Poklopac je od stakla ili providnog klirita. Kutije mogu biti gravirane.
poprecna-linija-02
Privesci novo-fin
drveni-privesci-mala Drveni privesci se proizvode u više oblika i veličina. Privesci su izrađeni od bukve. Posebno su pogodni za lasersko graviranje.
poprecna-linija-02
Podmetači za čaše
podmetaci-za-case-mala Podmetači za čaše su namenjeni ugostiteljskim objektima, jer su veoma pogodni za brendiranje. Izrađuju se u kombinaciji 2 vrste drveta (tamno-svetlo) i plute. U setu se nalazi 6 podmetača.
poprecna-linija-02
Drvene tacne za posluživanje novo-fin
drvene-tacne-mala Drvene tacne se proizvode namenski za potrebe klijenata, uglavnom iz prehrambene industrije, kao i iz HORECA sektora.
Drvene tacne se proizvode u različitim oblicima, sa udubljenjima koja se prave prema nameni tacne (za flaše, čaše, šoljice, čačkalice, biskvite, činijice…)
poprecna-linija-02
Drveni sat novo-fin
drveni-sat-mala Drveni sat – bure je veoma dopadljiv detalj za vaš restoran ili kafić, a može da bude i jako lep poklon.