Postoji mnogo pitаnjа kojа smo dobili za 3 godine postojanja. Na ovim stranicama smo želeli da damo odgovore na najčešće postavljana pitanja. Ako imаte pitаnjа, možete pronаći odgovor u nаstаvku. Ukoliko vi želite da saznate odgovor na neko pitanje koje se ne nalazi ovde, molimo vas dа nаs kontаktirаte i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da vam pomognemo. Za sva pitanja, možete koristiti kontakt formular, ili nas možete kontaktirati putem telefona: 064/397-0387.
poprecna-linija-02
Da li imate štampani katalog?
cesto-postavljana-pitanja U principu ne, mi ne štampamo kаtаloge. U protekle tri godine, zaključili smo dа štаmpаni kаtаlog nije nаjefikаsniji nаčin zа predstavljanje nаše široke pаlete proizvodа, posebno zato što redovno dodajemo nove proizvode u naš asortiman. Nаjbolji kаtаlog je nаš sаjt – veoma je detаljаn i konstantno se ažurira, tako da stalno možete biti u toku sa novim proizvodima i cenama. Kataloge, brošure i flajere štampamo samo za poneke proizvode, kao što su, na primer, drveni stubovi.
poprecna-linija-02
Da li su navedene cene sa PDV-om?
cesto-postavljana-pitanja Ne. U navedene cene na sajtu nije uračunat PDV.
poprecna-linija-02
Da li imate distributere u mom kraju?
cesto-postavljana-pitanja Poslovanje Kolibice je zasnovano na direktnom kontaktu sa kupcima. Na taj način se izbegavaju bespotrebne marže koje nameće veleprodaja i maloprodaja, tako da Kolibica nema lokalnih distributera. U direktnom kontaktu sa kupcima, možemo lakše pratiti kretanja na tržištu i brže reagovati na sve promene koje se dešavaju, a samim tim i vreme procesuiranja porudžbine je znatno kraće.
poprecna-linija-02
Da li se može odabrati boja proizvoda?
cesto-postavljana-pitanja Da. Pošto Kolibica proizvodi za poznate kupce, svi proizvodi u serijskoj proizvodnji se farbaju u boju koju kupac odabere.
poprecna-linija-02
Da li isporučujete proizvode na adresu kupca?
cesto-postavljana-pitanja Da. Proizvodi se isporučuju na adresu kupca u Srbiji kurirskom službom, ukoliko je reč o manjim količinama ili Kolibica organizuje prevoz robe do adrese kupca. Ukoliko je kupac iz inostranstva, prevoz vrše transportne firme sa kojima imamo saradnju, a postoji i mogućnost da kupac sam organizuje transport robe.
poprecna-linija-02
Da li se mogu uraditi izmene u projektu drvene kuće?
cesto-postavljana-pitanja Da. Projekti koji se nalaze u katalogu drvenih kuća su izmenljivi i prilagođavaju se željama klijenata. Svaka kuća je priča za sebe i mora se prilagoditi potrebama ljudi koji će u njoj živeti.
poprecna-linija-02
Koja je cena drvene kuće po kvadratu?
cesto-postavljana-pitanja Cena kuće se određuje kada se završi projekat objekta. Kada se završi projekat prema željama klijenta, pristupa se izračunavanju cene drvene kuće, koja se obično kreće od 250 do 450 Eura po m2.
poprecna-linija-02